Artikelen

Disclaimer/PrivacyPolicy

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, om een bericht in het gasten-boek te plaatsen dan wel een registratie voor de nieuwsbrief te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.

Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen middels een bericht.

Deze site maakt gebruik van online diensten van derden. Onderandere Google, en NedStat. Deze diensten hanteren ieder hun eigen voorwaarden, deze zijn te vinden op de respectivelijke sites.

Disclaimer

De beheerder(s) www.8vanoostbrabant.nl betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. De beheerder(s) www.8vanoostbrabant.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Bron vermelding

De volgende scripts en bronnen zijn gebruikt op deze site:

   phpCMS Content Management Systeem.
   Dokia Gasten boek script.
   PHPMailList Nieuwsbrief beheer.
   VIM Gebruikt om de site te maken.
   NetStat De tellers.
Copyright 2012. Free joomla templates | Disclaimer/PrivacyPolicy - Copyright "8vanoostbrabant" ©RL.